İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Coğrafya Zümre Öğretmenleri tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrencilerimiz palamut çekirdeklerinin filizlenerek toprakla buluşmasını sağlamışlardır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Münasebetiyle Şehitlerimizin Mezarlarını Ziyaret Ettik.

Mrt

Medeniyet Üniversitesi ile İşbirliği İçinde Yürütülen "Beş Boyutlu Gelecek" Projesi Kapsamında Düzenlenen Seminerler İkinci Dönemde De Devam Etmektedir

Mrt

Milli Müğcadelenin ve Bağımsızlığımızın En Önemli Sembollerinden Olan İstiklal Marşımızın TBMM'de Kabul Edilişinin 102. Yılını Kutladık

Şbt

25.02.2023 Tarihinde "Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık" Konusunda Seminer Düzenlenmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısını tamamlamış bulunmaktayız. Bir dönem boyunca yaptıklarımızın kısa bir özetini sizler için hazırladık.